„Transformăm elevii de azi în liderii de mâine!”

Școala „Omega – Nazna” oferă un start solid în educație prin dezvoltarea deprinderilor, îmbogățirea cunoștințelor și modelarea personalității.

O echipă de profesioniști, formată din cadre didactice atent selecționate, oferă copiilor o pregătire academică de excepție și experiențe de viață bogate. Promovăm folosirea încă din grădiniță a cât mai multor profesori de specialitate pentru activitățile curriculare și extracurriculare pentru a expune copiii la cât mai multe arii de interes și stiluri de predare.

Procesul instructiv-educativ se desfășoară conform Curriculumului Național preocupându-ne foarte mult și de dezvoltarea personală, socială și emoțională a copiilor. Îmbinăm armonios educația tradițională cu principiile Montessori, pastrând o bază creștină.

Știm cu totii că orice început este foarte important pentru orice copil, și pentru că ei, copiii, petrec destul de mult timp la școală, ne-am străduit să le oferim spații utile dar și plăcute lor: săli de clasă frumos mobilate, moderne și dotate, laboratoare, sală de mese, sală festivă, spații de joacă, etc.

Oferim o varietate de activități extracurriculare atât pentru a le da copiilor posibilitatea să-și identifice talentele cât și pentru a le oferi ocazia să lucreze diferențiat la un nivel mai înalt în zonele unde excelează.

Oferta educațională și curriculară este variată, răspunzând particularităților de vârstă și urmărind realizarea idealului educațional românesc bazat pe tradițiile umaniste, pe valorile democrației, de dezvoltare liberă, integrată și armonioasă a individualității tuturor copiilor, de formare a personalității autonome și creative.

Contact

Telefon: 0752-012 123 / 0265-255 391

Emailoffice@scoalaomega.ro

Strada Principală nr. 83, Nazna, 547526, Mureș, România